Sursa: http://elenaciric.ro/2015/gunnar-ochelari-computer-addicts.html

NR: Cu mentiunea ca acum ii puteti comanda din Romania

Zilele trecute l-am tras pe al meu (Alex) de limbă să-mi spună de unde mi-a cumpărat ochelarii pe care mi i-a făcut cadou de ziua mea. Ar fi trebuit ca prețul să rămână secret, știu, dar n-am putut să mă abțin, sunt prea tari ochelarii ăștia ca să nu scriu despre ei.

Detalii
Comentarii | Postat de gunnars.ro

Sursa: http://www.itrocks.ro/petreci-mult-timp-in-fata-computerului-incearca-ochelarii-gunnar/

Dacă petreci mult timp în fața calculatorului sau dacă ești gamer înrăit care face sesiuni de gaming lungi cu orele, ITrocks vine cu soluția optimă pentru vederea ta.

Este vorba despre ochelarii Gunnar Steelseries Scope care nu numai că îți protejează ochii atunci când ești în fața calculatorului, dar îți și redau o experiență unică de focalizare a detaliilor din jocuri. Contrastul și culorile sunt mai vii, iar datorită lentilelor anti reflexie se reduce glare-ul urât de toți gamerii.

Detalii
Comentarii | Postat de gunnars.ro

Sursa: http://www.financiarul.ro/2012/07/17/ochii-suprasolicitati-calculatorul-iti-poate-provoca-orbirea/

Când erai copil, mama ta îţi spunea întotdeauna: „Nu sta prea aproape de televizor, o să orbeşti!”. Dar acum, aproape toţi cei care lucrează la birou, îşi petrec întreaga zi holbându-se la un ecran de la distanţe care în mod cert nu ar fi „aprobate de mame”.

Oare au vreun efect asupra ochilor tăi toate acele ore petrecute cu privirea aţintită la portalul personal strălucitor către lumea digitală? Studii recente arată că mama ta ar fi ştiut ea ceva până la urmă. Oboseala ochilor a fost asociată şi cu un risc ridicat de glaucom, relatează HuffingtonPost.com.

Detalii

Etichete:

Comentarii | Postat de gunnars.ro