ACEST WEBSITE FOLOSESTE COOKIES! NAVIGAND IN CONTINUARE, ITI EXPRIMI ACORDUL PENTRU FOLOSIREA ACESTORA. Vezi Politica Cookies!

Recenzii

Autor: Silvia

Au dioptrii

  • Data adaugarii: 07/03/2021
  • Rating:

Totul bine și frumos până când am aflat că au dioptrii. Mi se părea mie că măresc puțin imaginea... din păcate nu-i mai pot purta deoarece risc să-mi stric vederea. E cam periculoasă omiterea acestei informații. Arată drăguț și își fac partea de confort.

Autor: Flavius

  • Data adaugarii: 10/11/2020
  • Rating:

Revin dupa aproximativ 2 ani cu un review, intradevar, poate ar fi trebuit sa revin dupa 2-3 luni fiindca imi era suficient sa-mi dau seama ca o astfel de pereche de ochelari de protectie sunt incredibili de buni. Stau in fata monitoarelor 8-10 ore pe zi, in domeniul meu de activitate unealta principala este calculatorul, deci nu ma pot lipsi de el. Desi in trecut am optat pentru monitoare foarte scumpe cu scopul de am reda cat mai clar o imagine si de a nu simti oboseala ochilor atat de mare, a fost in zadar. Cum treceau 4-5 ore, oboseala se resimtea la nivelul capului si ochilor. Ochelarii au schimbat destul de mult acest aspect. Resimt o usoara oboseala la nivelul ochilor dar nu asa de mare ca inainte. Daca ar fi fost posibil as fi acordat mai multe stelute. Multumesc Gunner!

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)