Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. SC Eyenovation SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Functionare site

Site-ul este administrat de SC Eyenovation SRL. Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte.

Drepturi de autor (Copyright)

Continutul site-ului www.gunnars.ro - imagini, texte, simboluri, elemente de grafica - este proprietatea SC Eyenovation SRL sau GUNNAR Optiks, LLC si  este aparat de legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC Eyenovation SRL sau GUNNAR Optiks, LLC a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Pretul

Pretul produselor afisat este exprimat in lei si/sau euro. Pretul final platit de client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie aferente (daca acestea nu sunt 0).

Declinarea responsabilităţii

 

Politica de confidentialitate

SC Eyenovation SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site vor fi gestionate in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001. 

Informatii Livrare

Toate coletele expediate de SC Eyenovation SRL sunt trimise prin Fan Courier. Transportul este gratuit doar in Romania pentru toate comenzile care au o valoare de peste 199 RON (exceptie fac comenzile care trebuie livrate in afara ariei de acoperire Fan Courier). Pentru comenzile care nu depasesc valoarea de 199 RON, costul de transport este de 10 RON pentru Bucuresti si 20 RON pentru restul tarii.

Conditii retur

Daca doriti sa returnati un produs din orice motiv, puteti sa o faceti in termen de 14 zile calendaristice de la livrare, cu conditia de a NU FI FOLOSIT produsul. Dreptul de a renunta la achizitia facuta nu echivaleaza cu folosinta gratuita a produsului timp de 14 zile, acest fapt conducand la diminuarea valorii produselor noastre de pana la 100%. Manipularea si examinarea produsului trebuie sa fie similara cu cea la care ati avea acces daca vanzarea s-ar face intr-un magazin fizic.

Restituirea produselor se va face:

pe adresa noastra prin curier sau fizic. (judetul Ilfov, Mogosoaia, strada Prelungirea Colentina, nr.25). Produsele sigilate nu vor fi primite desigilate. Starea produselor returnate trebuie sa permita recomercializarea lor ca si produse noi. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a refuza produsul. Aveti un termen de maxim 48h ore de la receptie pentru a semnala orice defect observat in legatura cu produsul. 

Trimiteti un e-mail la contact@gunnars.ro sau contactati-ne telefonic la 0744.440.103, inainte de a returna produsul, specificand ca ati decis returnarea.

Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

Va rugam sa trimiteti coletul cu confirmare de primire. Va recomandam pentru returnare sa utilizati serviciile de curierat, care permit urmarirea coletului; nu suntem raspunzatori pentru coletele pierdute pe drumul catre noi.

Veti primi contravaloarea marfii returnate in termen de 10 de zile lucratoare.

Reclamaţii

Dacă sunt probleme legate de continutul pachetului sau de factura, va rugam sa ne contactati in maxim 48h de la primirea coletului.

Comentarii, comunicari si alte informatii

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam. 

Litigii