ACEST WEBSITE FOLOSESTE COOKIES! NAVIGAND IN CONTINUARE, ITI EXPRIMI ACORDUL PENTRU FOLOSIREA ACESTORA. Vezi Politica Cookies!

media

Mentinerea lentilelor ochelarilor curate reprezinta un aspect foarte important, pe care poate sa il confirme orice persoana care poarta in mod regulat ochelari. Lentilele curate, fara pete sau murdarie, iti poate face mai usoara acomodarea cu purtarea ochelarilor de protectie pentru calculator.

Unele persoane care poarta ochelari Gunnar poarta in mod regulat ochelari de vedere sau ochelari pentru citit si sunt obisnuite cu procesul de mentinere al ochelarilor curati. Insa, majoritatea clientilor Gunnar poarta ochelari doar atunci cand lucreaza la calculator, iar pentru acestia avem cateva sfaturi pentru mentinerea curata a ochelarilor de protectie pentru calculator.

Sfaturi pentru curatarea amanuntita a ochelarilor Gunnar

 1. Utilizati o carpa moale si uscata pentru a indeparta excesul de murdarie sau praf
  Aceasta carpa moale poate fi chiar laveta pe care o primiti atunci cand cumparati orice model de ochelari Gunnar. Este foarte important sa indepartam mai intai murdaria excesiva si mai apoi sa folosim un spray sau servetele umede pentru curatare. Daca aplicati o substanta lichida inainte de a curata excesul de murdarie, este posibil sa faceti mai rau si sa intindeti toata murdaria pe suprafata lentilelor sau a ramei.
 2. Aplicati spray-ul pentru curatare pe o carpa moale sau direct pe lentile si rama
  Daca considerati ca ochelarii au mai multa murdarie acumulata, atunci pulverizati spray-ul direct pe lentile si rama, asa veti obtine un rezultat mult mai bun. Pentru curatarea normala, de intretinere, este suficient sa pulverizati putin spray de curatare pe laveta si sa stergeti cu atentie rama si lentilele.
 3. Stergeti ochelarii cu o carpa uscata pana cand totul este uscat si fara urme
  De cele mai multe ori ultimul pas poate fi si cel mai migalos. Pe langa laveta, puteti utiliza si servetele cosmetice uscate, fac o treaba foarte buna. La final trebuie sa verificati daca lichidul a fost complet indepartat, daca sunt dungi pe lentile sau daca petele au fost indepartate.

Pentru tot acest proces de curatare puteti sa utilizati kit-ul Gunnar pentru curatare.

Intretinerea de rutina a ochelarilor Gunnar

Curatarea amanuntita poate sa nu fie mereu necesara, caz in care puteti sa faceti doar cateva retusuri printr-o curatare simpla si la indemana.

 1. Folositi un servetel pentru curatarea ochelarilor
  Servetelele pentru ochelari ambalate individual ofera cea mai rapida, simpla si la indemana metoda pentru intretinerea zilnica a ochelarilor tai. Nu puteti sa dati gres cu ele, insa trebuie sa acordati atentie zonelor care se murdaresc in mod regulat, precum zona superioara a lentilei de langa puntea nazala.
 2. Utilizati o carpa uscata sau un simplu servetel uscat si moale
  Asa cum spuneam si anterior, puteti utiliza laveta cu care ochelarii Gunnar vin insotiti sau un simplu servetel. Uscati cu atentie toata suprafata si incercat sa eliminati toata murdaria si urmele.

Puteti sa incercati servetelele Gunnar pentru intretinerea zilnica a ochelarilor de protectie pentru calculator.

In cazul in care veti alege o alta solutie de curatare a lentilelor, aveti grija sa nu contina alcool sau amoniac.

 • Feb 15, 2022
 • Comentarii: 0