Organizatorul (Organizatorul) concursului (Concurs) "Gunnar Giveaway" este societatea comerciala SC EYENOVATION SRL cu sediul in București, sector 2, Strada Brebu nr. 5, bl. T5, înregistrata la Oficiul Registrului Comertului, sub nr. J40/14908/2014, cod fiscal nr. 33929161, reprezentata de dl. Iustin Cojocaru, in calitate de Administrator.

Capitolul 2 – Producatorul concursului

Participantii la Concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament oficial. Organizatorul isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica Regulamentul oficial, completarea si/sau modificarea urmând a fi adusa la cunostinta publica pe pagina de Instagram (gunnar.romania) si comunicata participantilor.

Concursul “Gunnar Giveaway” se va desfasura in perioada 1-5 Martie 2022, iar in data de 6 Martie 2022, vor fi alesi 3 castigatori pentru fiecare premiu.

Capitolul 3 - Descrierea concursului

3.1. “Gunnar Giveaway” este un concurs adresat tuturor persoanelor peste 18 ani, cu resedinta in Romania. Obiectivul participantilor este sa posteze un comentariu pe pagina de Instagram gunnar.romania, in care sa eticheteze un prieten. In urma unei extrageri aleatorii, realizata de catre un representant Gunnar Romania, vor fi selectati 3 castigatori.

Capitolul 4 - Locul si durata desfasurarii concursului

4.1. Concursul se desfasoara pe pagina oficiala de Instagram gunnar.romania

Concursul se defasoara in perioada 01.03.2022 – 05.03.2022. In cadrul extragerii vor fi luate in considerare doar comentariile postate pana in data de 05.03.2022, ora 23:59.

Premiile puse in jos sunt:

·         1 x pereche de ochelari Gunnar Intercept Frost

·         1 x voucher in valoare de 150 RON

·         1 Voucher in valoare de 75 RON.

Voucherele pot fi utilizata doar pentru cumparaturile realizate pe website-ul nostru oficial, www.gunnars.ro. Perioada de valabilitate a voucherelor este de 90 de zile. Castigatorii extrasi vor primii in ordine premiile puse in jos. Mai exact, primul castigatorul extras va castiga 1 pereche de ochelari Gunnar Intercept Frost, al 2 lea castigator va castiga voucherul in valoare de 150 RON, iar cel de-al 3 lea castigator extras va castiga voucherul de 75 RON.

Capitolul 5 - Dreptul de inscriere in concurs

5.1. Se pot inscrie in concurs, toate persoanele din Romania, cu varsta de peste 18 ani, exceptie fac angajatii Organizatorului, precum si a tuturor membrilor familiilor acestora (ex. copii, parinti, frati/surori, sot/sotie).

Capitolul 6 – Desfasurarea concursului

6.1. Pentru a putea participa la acest Concurs si pentru a se inscrie in mod oficial la aceasta, este obligatoriu ca participantul sa respecte toate conditiile inscrise in prezentul regulament.

Participarea in concurs:

-          Follow paginii de Instagram gunnar.romania

-          Tag unui prieten printr-un comentariu la postare

-          Share la postare pe story

6.2.Condiţii

Orice participant legitim, trebuie sa fi facut follow la pagina noastra de Instagram (gunnar.romania), trebuie sa aiba lase un comentariu la postarea concursului in care trbuie sa eticheteze un prieten si sa distribuia postarea intr-un story.

Este interzisa folosirea de continut neadecvat sau care incalca legile in vigoare.

Orice participant are dreptul sa se inscrie in concurs, insa poate castiga doar 1 singur premiu.

Organizatorul nu are nici o raspundere vis a vis de datele completate gresit sau de omisiunile facute de participant in procesul de inscriere.

6.3. Premiile

Pe baza extragerilor aleatorii vor fi oferite 3 premii:

·         1 x pereche de ochelari Gunnar Intercept Frost

·         1 x voucher in valoare de 150 RON

·         1 Voucher in valoare de 75 RON.

Capitolul 7 - Drepturi de autor

Participantii acorda Organizatorului dreptul neexclusiv, transferabil, global si perpetuu de a folosi, in materialele de promovare ale concursului “Gunnar Giveaway” numele participantilor, pozele sau alte materiale realizate in vederea concursului.

Capitolul 8 - Drepturi si obligatii

Participantii au urmatoarele drepturi:

8.1. sa fie jurizati in mod echitabil, in aceleasi conditii si dupa aceleasi criterii

8.2. sa le fie comunicate rezultatele finale pe pagina oficiala de Instagram gunnar.romania. Atat juriul cat si organizatorii nu sunt obligati si nu vor oferi in mod oficial nicio alta forma de feedback in privinta rezultatelor jurizarii sau a motivelor pentru care o un participant s-a calificat sau nu, a castigat sau nu.

Participantii au urmatoarele obligatii:

8.3. sa respecte Regulamentul de participare, deciziile oficiale ale Organizatorului;

8.4. sa nu conteste in nicio situatie deciziile Organizatorului.

8.5. sa nu angajeze public numele Organizatorilor, al Juriului al Producatorului sau al Partenerilor in contexte defaimatoare pentru imaginea acestora;

Capitolul 9 Confidentialitatea Datelor

9.1. Organizatorul, in vederea desfasurarii Concursului, prelucreaza datele personale ale Participantilor in conformitate cu Legea 677/2001.

9.2. Prin participarea la Concurs, participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului oficial si isi exprima acordul in privinta acestora, inclusiv cu privire la includerea datelor personale in baza de date a Organizatorului in scopul participarii la Concursuri viitoare si anuntarii castigatorilor.

9.3. Organizatorul are dreptul sa utilizeze baza de date creata ca urmare a implementarii prezentului concurs, pentru a transmite participantilor informatii si campanii publicitare legate de obiectul de activitate al Organizatorului.

9.4. Participarea la Concurs constituie acordul potentialilor castigatori referitor la faptul ca numele si imaginea lor va fi facuta publica si folosit in materiale publicitare de catre Organizator fara nici un fel de plata aferenta.

9.5. Prin participarea la Concurs, Participantii accepta ca, in cazul in care vor castiga unul dintre Premii, numele, prenumele, localitatea de resedinta pot fi facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre Organizator, in diverse materiale tiparite, audio si video, in mod gratuit.

Capitolul 10 - Taxe si impozite

10.1. Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat de participantii câstigatori ai premiilor, orice alte sarcini fiscale sau de alta natura datorate în legatura cu premiile respective, daca este cazul, fiind în sarcina exclusiva a participantilor câstigatori.

Va dorim succes !