niveluri performanta ochelari gunnar

ALEGE CARACTERISTICILE POTRIVITE PENTRU TINE

Avand 20 de ani de experienta ca inventatorii ochelarilor de protectie impotriva luminii albastre, am avut timpul necesar sa dezvoltam aceasta tehnologie mai mult decat oricine din industrie. De ce exista diferente de pret intre modelele noastre?

Oferim o tehnologie superioara si caracteristici avansate in colectiile de performanta ridicata. Diferentele sunt descrise mai jos:

NIVELURI PERFORMANTA

SIGNATURE +

Experimentati beneficiile tehnologiei GUNNAR intr-o rama de polimer produsa cu precizie si lentile rezistente la impact si tratate cu stratul de protectie G-Shield®.

EPIC ++

Rame actualizate si personalizabile din materiale hibride ultra-durabile. Lentilele EPIC au stratul protector G-Shield® cu proprietati antireflex si stratul de protectie anti zgariere. Carcasa flat fold este inclusa.

LEGENDARY +++

Cei care urmaresc performanta aleg ramele LEGENDARY si se bucura de cea mai buna tehnologie optica. Materiale exotice, balamale cu arc ajustabile si un echilibru perfect ce fac din fiecare rama o opera de arta. Lentilele ofera claritate si asigura un nivel minim de aberatii cromatice. Invelisul G-Shield® Premium include straturi suplimentare cu proprietati hidrofobe si oleofobe. Carcasa tip scoica este inclusa si va protejeaza achizitia.

PRO eSPORTS

GUNNAR a fost prima marca de ochelari pentru gamingul profesionist inca de la inceputurile eSports. Modelele PRO eSPORTS ofera tehnologia GUNNAR in configuratii gaming de elita. Compatibilitatea dintre modelele gaming si purtarea castilor ofera confort, in timp ce designul curbat apropiat de forma fetei previne uscarea ochilor. Lentilele supradimensionate asigura o vedere panoramica asupra ecranelor de format mare si acoperire periferica pentru a-ti putea vedea colegii de echipa cand joci pe scena principala.

gunnar blue light glasses specs

FRAME FEATURES & TECHNOLOGY

MATERIAL RAME

POLIMER

Am creat rame sculpturale prin injectarea de polimer virgin de grad superior in matrite computerizate. Alege o rama din plimer de precizie si primesti performanta la un pret mic.

INOX SUPERIOR

Alese pentru flexibilitatea, durabilitatea si caracterul hipoalergenic al materialului, folosim inox superior pentru a crea rame foarte rezistente ce nu corodeaza in timp. Rezistenta materialului ne permite sa producem rame ultrasubtiri ce determina o greutate redusa a acestora. Alege o rama din inox usoara si flexibila.

ALIAJ DIN MAGNEZIU SI ALUMINIU

Folosit in aviatie si marina, am ales aliajul din magneziu si aluminiu pentru ramele care necesita grosime, dar ofera o greutate redusa. Este un material rezistent la coroziune, hipoalergenic si maleabil. Alege o rama din aliaj magneziu-aluminiu pentru frumusete si adaptabilitate.

ACETAT PRELUCRAT MANUAL

Un biopolimer realizat din fibra vegetala, folosim acest material celulozic la modelele noastre premium prelucrate manual. Cu abilitatea de a mixa si suprapune culori sau texturi, optiunile de stil nelimitate completeaza proprietatile functionale ale ramelor din acetat: hipoalergenice, usoare, flexibile si sustenabile. Alege o rama din acetat prelucrat manual daca puneti pret pe tradite, stil clasic si maiestria artizanilor.

TITAN

Puternic ca otelul, dar cu jumatate din greutatea acestuia, cream rame din acest material exotic atunci cand vrem sa comunicam mai mult prin simplitate. Folosit in industria aerospatiala si in implanturile chirurgicale, titanul creeaza in mod natural un invelis pasiv de oxid oferind ramei proprietati cum ar fi: greutate redusa, rezistenta si inertie chimica. Alege o rama din colectia Titan daca iti doresti ce este mai bun ca performanta si tehnologie.


BALAMALE

BALAMALE MULTI-ARTICULATE FIXE

Cele mai multe balamale folosite in optica au o singura articulatie, ceea ce le face usor de deformat, rezultatul fiind brate dezarticulate sau nealiniate. Folosind balamale multi-articulate limitam tensiunea aplicata intr-un singur punct, pastrand bratele drepte si aliniate in timp.

BALAMALE MULTI-ARTICULATE PERFORMANTE

O varianta superioara a balamalelor multi-articulate fixe, balamalele multi-articulate performante asigura o varietate de metode super-rezistente de atasare a bratelor la varietatea de materiale din care sunt produse ramele din Colectia Epic.

BALAMALE FARA SURUBURI

Dezvoltate si patentate exclusiv de GUNNAR, balamalele noastre fara suruburi elimina cea mai slaba veriga din orice rama de ochelari. Folosita in special la ramele din inox, aceasta configuratie de balamale serveste atat ca blocant pentru lentila, cat si drept alternativa sigura, durabila pentru balamalele prinse cu suruburi.

BALAMALE FLEXIBILE CU ARC

Pentru a oferi maximum de confort si extensie a bratelor, folosim balamale flexibile cu arc fabricate in Franta si Germania. Aceastea sunt de calitate superioara, din componente miniaturale si sunt testate ca flexibilitate si rezistenta la presiune pentru a oferi ergonomie chiar sin in cazul perioadelor de folosire indelungata.

LENS FEATURES & TECHNOLOGY

LENTILE

G-Shield

Incredibil de rezistente, rezistente la spargere, lentilele din policarbonat ofera claritate optica si un grad ridicat de siguranta. Folosit ca inocuitor pentru sticla din motive de siguranta, policarbonatul este folosit in aplicatii industriale si optica, fiind „calul de povara” al industriei. GUNNAR foloseste policarbonat de cel mai inalt grad de puritate ce ofera claritate optica si aberatii optice minimale. Alege policarbonat pentru valoarea si siguranta oferite.

Puritate Optica:

Nivel Redus al Distorsiunilor:

Incetosare:

Redarea Culorilor:

Rezistenta la Impact:

Rezistenta la Zgariere:

G-Shield Premium

GUNNAR a facut pionierat prin folosirea poliamidei, o noua generatie de polimer, la lentile acum aproape 20 de ani si a rafinat procesul in tot timpul de atunci. La fel de rezistent ca policarbonatul, mixul unic de poliamida folosit de GUNNAR ofera claritate sporita si un grad mic de incetosare a lentilei. Cel mai important, numarul Abbe (care masoara dispersia de culoare a unei lentile) ce caracterizeaza lentilele din poliamida este superior celui aferent policarbonatului si indica aberatii cromatice mult reduse. constanta ceutilizată pentru a descrie proprietățile de dispersie a unei lentile. Daca iti doresti claritate, siguranta si un control cat mai bun al aberatiilor cromatice, alege poliamida.

Puritate optica:

Nivel redus al distorsiunilor:

Incetosare:

Redarea culorilor:

Rezistenta la impact:

Rezistenta la Zgariere:

  • REZONABIL:
  • BUN:
  • GROZAV:
  • EXCELENT:
  • EXCEPTIONAL:

INVELISURI LENTILE

TRATAMENT ANTIREFLEX

Stralucirea si reflexiile creeaza interferente vizuale atunci cand privim un ecran. Tratam lentilele cu un multi strat din nanoparticule care permite selectiv luminii sa fie reflectata sau transmisa. Stratul aplicat pe partea externa reflecta lumina albastra si reduce alte reflexii. Stratul aplicat pe partea interna reduce reflexia intregului spectru pentru a elimina lumina reflectata de globul ocular inapoi catre lentila. Modelele din gama superioara au straturi care creeaza un nivel si mai scazut de reflexie.

INVELIS ANTI-ZGARIERE

Lentilele din polimer (policarbonat si poliamida) ies din procesul de fabricatie cu o rezistenta scazuta la zgariere. Pentru a le spori rezistenta, folosim un invelis de durizare care protejeaza ambele suprafete ale lentilei impotriva zgarierii, lovirilor si oxidarii. Modelele din gama superioara au straturi care ofera o rezistenta sporita.

INVELIS HIDROFOB

Lentilele normale au o suprafata neteda care mentine umezeala, incluzand picaturi de apa sau aburire. Aplicam un strat hidrofob care reduce abilitatea naturala a apei de a adera la lentila. Daca aburirea este o problema sau daca folositi ochelarii intr-un mediu umed, alegeti modelele cu invelis hidrofob.

INVELIS OLEOFOB

Aplicam un invelis oleofob pentru a reduce murdarirea lentilelor cu urme de amprente sau sebum. Astfel, lentilele raman curate pentru mai mult timp. Daca trebuie adesea sa va curatati lentilele de pete de grasime, alegeti lentilele cu invelis oleofob.